Alvorlig ulykke på skole: Elev flyves til Rigshospitalet

En skoleelev er alvorligt kvæstet efter en hændelse på en katedralskole. Eleven bliver nu fløjet med helikopter til Rigshospitalet

Tirsdag eftermiddag har Midt- og Vestjyllands Politi modtaget et alarmopkald fra Viborg Katedralskole, hvor der er sket en meget alvorlig hændelse.

Det oplyser politirkredsen på det sociale medie X.

‘Vi er tilstede ved Katedralskolen i Viborg i forbindelse med en ulykke, hvor en elev er blevet forbrændt,’ lyder det fra politiet.

Den pågældende elev er blevet hentet i en lægehelikopter og bliver fløjet til Rigshospitalet til behandling.

‘Vi er ved at klarlægge omstændighederne ved ulykken og har ikke yderligere for nuværende,’ oplyser Midt- og Vestjyllands Politi.

Politiet har på indtil videre ikke nogen øvrige oplysninger om elevens nærmere tilstand.

Politiet oplyser heller ikke, hvad der kan være årsag til ulykken, eller hvad eleven er blevet forbrændt af.

Meldingen om ulykken kommer, efter at der den seneste tid har været andre ulykker med elever.

Torsdag i sidste uge blev en pige fra 7. klasse på Snejbjerg Skole, der ligger vest for Herning, alvorligt forbrændt efter et fejlslagent fysikforsøg.

Pigen blev efterfølgende lagt i kunstig koma og fløjet til Rigshospitalets brandsårsafdeling. Senere har Midt- og Vestjyllands Politi oplyst, at pigen ikke er i kritisk tilstand.

I begyndelsen af september var der også en alvorlig hændelse. Her kom en 22-årig mand og tre børn til skade ved et kemishow på Tønder Bibliotek.

Der skete en eksplosion under showet, som blev udført af studerende fra universitetet. Den 22-årige, der udførte forsøget, fik skader på begge hænder og blev indlagt på sygehuset.

Aalborg Universitet har siden oplyst, at manden er udskrevet, og at han efter omstændighederne har det godt.

Også tre børn kom til skade ved eksplosionen. De blev ramt af glasskår og kom lettere til skade.

Læs en opdateret version af artiklen med nye informationer her: Elev forbrændt: Politiet kalder det en ‘tragisk hændelse’

Har du lyst til at vinde et gavekort til en valgfri restaurant på hele 1.000 kroner? Så skal du blot tilmelde dig Presse-fotos.dks spritnye nyhedsbrev ved at klikke her

Illustrationsfoto