Kendt dansk tøjmærke er gået konkurs: ‘Det er en katastrofe’

Illustrationsfoto: Kendt dansk tøjmærke gået konkurs.
Illustrationsfoto.

Et kendt dansk tøjmærke er gået konkurs. ‘Det er en katastrofe på alle mulige måder’ udtaler bestyrelsesformanden.

Selskabet bag det kendte danske modebrand er gået konkurs. Det bekræfter selskabets bestyrelsesformand, Nick Jensen, over for DetailWatch, ligesom konkursen også fremgår af Statstidende.

‘Det startede med et forsinket indsendt regnskab, og det er så endt her. Og det er en katastrofe på alle mulige måder, men det kan vi ikke gøre noget ved. Man må se fremad,’ siger Nick Jensen.

Konkursen blev en realitet, efter at selskabet afleverede sit regnskab for sent. Selskabet blev dermed sendt til tvangsopløsning i august og har været under rekonstruktion siden.

Det drejer sig om selskabet Nordic Fashion Brands, som blandt andet ejer tøjbutikken Noa Noa.

Ifølge Statstidende blev Nordic Fashion Brands taget under konkursbehandling ved et dekret udstedt af Skiftretten i Helsingør den 27. september.

Som følge af konkursen vil Noa Noas to resterende butikker i henholdsvis Roskilde og Helsingør ligeledes blive lukket, erfarer DetailWatch.

Advokat Anders Ørskov Melballe er ansat som kurator i selskabet. Han siger til DetailWatch, at der er et stort varelager i selskabet, hvilket inkluderer butikker og immaterielle rettigheder.

Disse ønsker kuratorerne at sælge bedst muligt. Immaterielle rettigheder inkluderer blandt andet rettigheder til en virksomheds brand og logo.

Nick Jensen siger samtidig til mediet, at selskabet vil se på, om den ønsker at byde på nogle af aktiverne. Der er dog endnu ikke fuldt overblik, over hvor meget gæld, der er i selskabet.

Noa Noa blev grundlagt i 1981 af brødrene Harald og Lars Holstein. Sidenhen er Noa Noa miniature, der laver børnetøj samt Unmade Copenhagen kommet til.

Dansk restaurantkæde erklæret konkurs: ‘Det er en misforståelse’.

ONP.