New Balance åbner første fysiske butik i Danmark

Illustrationsfoto: 'New Balance' åbner første fysiske butik i Danmark.
Illustrationsfoto.

Tøjgiganten New Balance åbner sin første butik i Danmark. Dermed får du mulighed for at dykke ned i mærkets store udvalg af sko.

Mange danskere går allerede med de ultra-populære sneakers med det karakteristiske N på siden. Nu åbner New Balance sin første butik i Norden.

Det skriver Københavnliv.

Med den nye butik bliver det dermed nemmere at shoppe rundt i det store udvalg af sko, som består af mange farver og modeller.

Åbningen af den nye butik giver nemlig mulighed for at dykke ned i mærkets univers. Alt fra populære klassikere som 9060 og 530 til eksklusive kollektioner af tøj vil være tilgængeligt i butikken.

‘Vi er begejstrede for at åbne vores første butik i København, hvilket markerer en vigtig milepæl for New Balance, da vi udvider til Norden,’ siger General Retail Director hos tøjgiganten, Marco Alves, i en pressemeddelelse.

I kraft af den første fysiske butik i København vil kunderne tilmed opleve et bredt udvalg af klassiske sneakers og eksklusive tøjkollektioner på tæt hold.

‘Denne butik giver os mulighed for at introducere vores nyeste retail-oplevelse i regionen og connecte med vores danske kunder i et dynamisk rum. Samtidig med at vi leverer de produkter, vi ved, de søger,’ fortsætter Marco Alves.

New Balance åbnede i fredags den 27. september på Købmagergade 22. Først fredag den 4. oktober mellem klokken 16 og 19 bliver åbningen af den nye butik dog markeret.

Her vil der finde et særligt event sted. Blandt andet kan man få hjælp til at pimpe sine sneakers med snørrebånd og charms samt nyde en forfriskning.

Legendarisk butik: Genopfinder sig selv med nyt koncept.

ONP.