Reborn Prison Escape 2024: Udfordringer og adrenalin i fængslet

Reborn Prison Escape bød på mange udfordringer.
Deltagere i færd med en udfordring.

Reborn Prison Escape 2024 fandt sted i løbet af weekenden. Det er et løbeevent med mange af forhindringer undervejs,

I weekenden fandt Reborn Prison Escape atter engang sted. Det er et løbeevent, der samtidig inviterer til en bred vifte af udfordringer og forhindringer.

Igen i år var det Fængslet, der dannede ramme for den store forhindringsbegivenhed. Under løbeeventet kunne deltagerne prøve kræfter med alt fra armgang og balance til at kravle, kaste og bære.

Eliten skulle gennemføre samtlige forhindringer, mens almindelige deltagere havde mulighed for at vælge forhindringerne efter eget behov.

(Artiklen fortsætter under billedet)

Her ses en række deltagere i færd med at prøve kræfter med en udfordring.

Deltagerne kunne vælge at løbe fire, otte eller 16 kilometer, hvor de skulle passere mere end 25 udfordringer.

Der var også udfordinger i vandet, men kun i et begrænset omfang. Alle steder var det muligt at bunde, så svømning var ikke nødvendigt.

Alle, der havde mod på at tage udfordringen op, kunne deltage i eventet. Det eneste krav var, at man skulle være mindst 13 år.

Du kan læse mere om begivenheden her.

Dette års Reborn Prison Escape fandt sted lørdag den 28. september og søndag den 29. september på Fussingsvej 8, 8700 Horsens.

Presse-fotos.dk var til stede under løbeeventet og bringer en række billeder fra den hårdkogte begivenhed. Se billederne nedenunder og få et glimt af de mange udfordringer undervejs:

København holder åbent hus: Prøv forskellige idrætsgrene gratis.

ONP.