Vejvrede ender i overfald: Flået ud af bilen

De fleste bilister har mødt vejvrede i trafikken. Fredag eftermiddag gik det dog helt galt for en 45-årig mand, da vejvreden fra en ung bilist udmøntede sig i et groft ovefald.

En 45-årig mand blev fredag udsat for et groft overfald. Overfaldet menes at være sket i forbindelse med det der populært kaldes ‘vejvrede’.

Til mandens held var borgerne i området ganske årvågne på tidspunktet, og flere borgere har således alarmeret politiet, om det grove overfald der var i gang.

Borgerne kunne se en mand blive flået ud af sin varebil, for derefter at blive slået, sparket og trampet på, oplyser vagtchef Flemming Christiansen, Nordsjællands politi, til Sjællandske Nyheder.

(Artiklen fortsætter under billedet)

Arkivfoto

Episoden fandt sted på Hillerødvej i Fredensborg omkring eftermiddag fredag.

De årvågne borgere var hurtige til at tilkalde politiet. Men de har også været så vakse, at de har noteret nummerplader og andre oplysninger politiet kunne bruge.

Hos politiet bliver den brutalte omgang efterforsket som kvalificeret vold.

Grundet borgernes oplysninger til politiet, så kunne man anholde en 23-årig mand fra Helsingør, som blev anholdt og sigtet for det grove overfald.

Efter endt afhøring blev personen løsladt lørdag morgen. Det blev vurderet at der ikke var grundlag for varetægtsfængsling.

Manden, som blev offer for en gang decideret voldsom vejvrede, er 45 år gammel fra Fuglebjerg på Midtsjælland.

Motivet i sagen har vist sig at være noget så banalt som vejvrede, efter at de to mænd var endt i en slags farligt kapløb på vejen.

Ny rapport viser chokerende forbrug af de sociale medier blandt de helt unge