Boiler Room indtager Danmark

Illustrationsfoto: Boiler Room kommer til Danmark.
Illustrationsfoto.

Det verdensberømte DJ- og festkoncept Boiler Room kommer til Danmark og indtager den danske festscene med fængende undergrundsmusik.

Det er netop blevet offentliggjort.

Boiler Room er et DJ- og festkoncept, der blev grundlagt i 2010. De er kendt for at udvikle forskellige online musikudsendelser og klubpromoveringer fra steder verden over.

Det verdensberømte DJ- og festkoncept er baseret i London, Storbritannien og primært vært for dansemusikbegivenheder med fokus på undergrundsgenrer.

Begivenheden kommer til at have en varighed på otte timer mellem klokken 21 og 5, og billetsalget begynder den 1. oktober klokken 12.

Der er endnu ingen annoncerede bookinger, så informationen er stadig begrænset.

Dog ved man med sikkerhed, hvor begivenheden finder sted. Boiler Room kommer til København og indtager det nye spillested Poolen på Refshaleøen fredag den 6. december.

Årsagen til, at DJ- og festkonceptet har nydt stor succes gennem årene skyldes, at publikum kommer helt tæt på artisten. Samtidig bliver publikum på den måde en del af både optrædenen og videoen, da showene bliver sendt live over internettet.

Billetpriserne til det verdensberømte DJ- og festkoncept i København varierer fra 150 til 250 kroner og alle er velkomne.

Claus Hempler giver koncerter på Heartland Festival. oplev den prisvindende musiker i smukke omgivelser på Noma.

ONP.