Redningstjenester rykker ud til akut hændelse: ‘Betjente kommer løbende’

En akutlægebil og en ambulance er sammen med en lang række andre køretøjer og Københavns Vestegns Politi rykket ud til et alarmopkald

Onsdag klokken 08.31 har Københavns Vestegns Politi sammen med brandvæsenet og ambulancetjenesten fået en anmeldelse om en hændelse på en adresse i politikredsen

Det har resulteret i en større udrykning til adressen, oplyser Presse-fotos.dks udsendte.

“Betjentene er netop kommet løbende for at hjælpe folk ud af lejligheden, og brandfolkene har sparket døren ind” lyder det fra Presse-fotos.dks udsendte.

(Artiklen fortsætter under billedet)

Her er udrykningen netop ankommet til stedet

Udrykningen skyldes ifølge den indledende anmeldelse til brandvæsenet, at der er opstået bygningsbrand i en adresse på Toggangen i Herlev.

Ifølge Københavns Vestegns Politi er der tale om en brand i en lejlighed, og brandvæsenet fortæller om klare flammer.

Presse-fotos.dks udsendte oplyser, at branden var heftig, men at den var forholsvis hurtigt slukket.

“Jeg kunne se kraftig, sort røg vælte ud af det ene vindue. Branden har nok haft godt fat, men brandfolkene er lykkedes med hurtigt at bekæmpe den,” siger Presse-fotos.dks udsendte.

Københavns Vestegns Politi skriver på det sociale medie X, at ingen personer er kommet til skade, men at lejligheden har sod- og røgskader.

Der er på nuværende tidspunkt ikke nogen informationer om, hvorfor branden brød ud.

I et voldsomt sammenstød på en motorvej er en tonstung lastbil kørt direkte ind i en betonbro. Det har ført til nedlukningen af motorvejen, og det skaber massiv kødannelse.