Karsten Ree bryder endelig tavsheden: Skarpe ord mod Janni

Arkivfoto: Karsten og Janni Ree, mens de var sammen.
Arkivfoto.

Karsten Ree tager bladet fra munden og sætter ord på Janni Rees anklager om vold. Milliardæren afviser anklagerne på det kraftigste.

Der er ingen tvivl om, at der er anstrengt stemning mellem Karsten og Janni Ree, efter de for knap en måned siden annoncerede deres skilsmisse.

Modstridende beskyldninger har fyldt mediebilledet, hvor begge parter har rettet skarpe anklager mod hinanden.

Nu sætter milliardæren atter ord på den højdramatiske skilsmisse og kritiserer sin kommende ekskone, Janni.

Udtalelsen fra Karsten Ree kom, mens han mandag deltog i uddelingen af årets Rungstedlundpris nord for København.

‘Jeg kan ikke tillade mig at sige noget som helst. Jeg synes, det hele er billigt og dårligt. Der er ikke noget at sige. Det kan ikke svare sig at tale om det. Det er tarveligt,’ slog han fast til ugebladet Se og Hør

Karsten Rees kritik af Janni kommer i forbindelse med, at hun de seneste uger har anklaget ham for både fysisk og psykisk vold.

Milliardæren ønskede dog slet ikke at forholde sig til disse anklager.

Mens forsidefruen har fundet kærligheden på ny, afviser rigmanden desuden på det kraftigste, at han har fået en kæreste i Afrika.

Noget, som Janni ellers har påstået.

Karsten og Janni Ree har dannet par siden 2013 og været ægtefæller siden 2015. Efter 11 års samliv er forholdet mellem den 79-årig milliarder og 54-årige forsidefrue endegyldigt afsluttet.

På trods af skilsmissen står det tidligere celebre par over for hinanden igen. De optræder nemlig sammen i en tv-udsendelse.