Flere mænd tilbageholdt på trafikeret vej: Sidder midt på vejen

Politiet har torsdag eftermiddag fattet mistanke omkring et køretøj og derfor har patruljen besluttet at standse bilen for at tage kontakt til personerne. Det har ledt til et større arbejde, som stadig er ved at blive udført fra politiet side.

Den store Range Rover står nu på kørebanen, hvor betjente og patruljebiler fylde det ene spor på den trafikerede vej.

Patruljebilen har fattet mistanke omkring bilen og derfor er den blevet standset. Personerne, som sad inde i den sorte bil, er kommet ud og sidder nu på græsrabatten, men politiet har tilkaldt flere styrker til stedet.

(Artiklen fortsætter under billedet)

“Vi er i gang med at undersøge et mistænkeligt forhold, som er resultatet af et trafikstop. Vi kan ikke sige mere lige nu”, lyder det fra vagtchefen ved Københavns Politi.

Bilen er på svenske plader, men det er endnu uvist, hvorfor den er blevet stoppet og i hvilken relation personerne er blevet tilbageholdt af politiet ved Toftegårds Plads i Valby.

Billeder fra stedet viser, at mændene er sat på græsrabatten og flere betjente går rundt om køretøjet for at sikre, at der ikke er nogen genstande eller andet i bilen, som kan have politiets interesse.

Samme eftermiddag er politiet rykket ud med flere patruljer et andet sted, da man er i gang med at undersøge et mistænkeligt forhold.

Presse-fotos.dk følger sagen..