Vild opdatering til iPhone og Samsung: Endelig er det muligt

Iphone

Der kommer nye opdateringer, modeller og software, som bruger hele tiden skal forholde sig til. Teknologiens verden står aldrig stille og nu er der endnu mere nyt om smartphones – Både til brugere af Android og iPhone.

Det kan være svært at følge med teknologien og huske, at man lige skal have opdateret sin telefon for at bruge den optimalt.

Men er du så glemsom, at du ikke kan huske, hvad der er blevet sagt i et telefonopkald med en veninde, sagsbehandler eller myndighed. Så er der gode nyheder, hvis du ejer en bestemt iPhone eller Samsung.

Den nye opdatering giver nu brugerne mulighed for at optage opkald og få dem transskriberet.

Det er nok ikke en stor overraskelse for nogen, at iPhone og Samsung fører på populariteten. Skal danskerne have ny telefon, er det tit disse to mærker, der bliver valgt.

De mange bruger af iPhone kan se frem til opdateringen, hvis mand ejer en iPhone iOS 18. En kommende opdatering vil gøre, at brugerne kan optage samtale og gemme dem til fremtidig reference.

Udover at få samtalen på en lydfil, vil det også være muligt at få hele samtalen på skrift, hvis man ønsker det.

Det skriver mediet The Verge.

Anerledes lovgivning i Danmark

I nogle lande er det ulovligt at optage samtaler, hvis alle personer ikke er indforstået med, at samtalen bliver optaget.

Men det er lovligt at bruge sin iPhone, Samsung og alle andre mærker til at optage samtaler.

I Danmark er det dog anerledes. Her det lovligt at optage en samtale, så længe du selv deltager i den. Så hvis du har foretaget et opkald, eller du har modtaget et, så er det lovligt at optage samtalen – uden at oplyse den anden part.

Hvis du har handlet på Temu, Shein og AliExpress, så kan det være en god ide at læse med her. Der er blevet giftstoffer i varer fra de kinesiske apps.