Sommer og sol i Danmark: Mange turister valfarter til stranden

Mange mennesker nyder det gode vejr på stranden.
Mange mennesker nyder det gode vejr på stranden.

Vejret viser sig for alvor fra sin gode side i disse dage. Der har været godt vejr i store dele af landet, og talrige turister begynder så stille at vise sig på tværs af landets strande.

Der er dømt sommer og sol i Danmark, og mange danskere drager til deres fortrukne strand i landet.

Men det er ikke kun danskerne, der har fået øje på den smukke natur vort land råder over. Mange turister er nemlig også begyndt at vise sig på landets strande.

Bl.a. har det solrige vejr igen fået turisterne til at trække til Vesterhavet på Vedersø Klit mellem Søndervig og Torsminde.

Vedersø Klit har siden tidernes morgen lokket mange turister til området. Og med et hyggeligt strandliv og masser af historie er det til at forstå, at stranden har udviklet sig til en af de mest eftertragtede feriedestinationer for danskere og turister.

(Artiklen fortsætter under billedet)

Mange mennesker nyder det gode vejr på stranden.

Den lille landsby i Vestjylland var også hjemby for en af Danmarks mest kendte digtere og frihedskæmpere i Kaj Munk.

Tager du forbi stranden og Vedersø Klit, kan du dermed også gå i Kaj Munks fodspor og besøge hans præstegård, der dannede ramme for hans mest virksomme år.

Du kan læse mere om Vedersø Klits seværdighederne og attraktionerne på deres hjemmeside.

Presse-fotos.dk har samlet nogle flotte billeder fra det skønne vejr på Vesterhavet. Se dem her:

Nu står den på sommer og sol, og de fleste vil gerne have optimalt udbytte af ferien. Presse-fotos.dk har lavet en liste over aktiviteter, du kan lave i de varme dage – og så er de endda ganske gratis.