Vestegnen: Mystisk politiaktion omkring legeplads

Der foregår en meget mystisk politiaktion på den københavnske vestegn – på trods af flere henvendelser har politiet endnu ikke lyst til at udtale sig

Lørdag aften var Københavns Vestegns Politi talstærkt til stede omkring en legeplads ved Fasanskellet i Ishøj, hvor der blandt andet blev foretaget undersøgelser og sporsikring.

Det oplyser Presse-fotos.dks udsendte til stedet.

“Der er to kriminalefterforskere, to hundepatruljer og en række andre patruljer herude på stedet, hvor der er blevet afspærret et grønt område omkring legepladsen,” siger vores udsendte og tilføjer:

“Det er meget mystisk, hvad der foregår. Betjentene har samlet papir op, de har samlet cigaretskodder op – og så finkæmmer de bare området.”

(Artiklen fortsætter under billedet)

To hundepatruljer er i området

Presse-fotos.dk har gentagende gange forsøgt at få en kommentar fra vagtchefen ved Københavns Vestegns Politi, men politikredsen er ikke vendt tilbage på vores henvendelser.

Presse-fotos.dk forsøger løbende at få en kommentar til politiets tilstedeværelse i området lørdag aften og opdaterer, når der er nyt. Du kan se billeder af aktionen nederst.

I en anden alvorlig sag er politiet nu ude med en advarsel til danske hundeejere. Det sker efter en hændelse, hvor en hund har mistet livet.