Voldsom gårdbrand: Røg kan ses mange kilometer væk

Der foregår lige nu en massiv gårdbrand, hvor et stort antal brandbiler og et stort antal brandfolk forsøger at bekæmpe flammerne

En tyk, grå røgsøjle løfter sig sent fredag eftermiddag mod himlen, mens sirener hyler omkring en gård og blå blink lyser området op.

Mindst ti brandbiler er sammen med politiet til stede omkring en gård, der er brudt ud i flammer, oplyser Presse-fotos.dks udsendte.

“Det er en staldbygning, som ligger bagved et stuehus på gården, som der er gået ild i. Brandfolkene har umiddelbart lykkedes med at redde stuehuset, men der er kraftig brand i stalden,” oplyser vores udsendte.

Der er på nuværende tidspunkt ikke nogen meldinger i offentligheden om, at dyr eller mennesker er i fare for flammernes og røgens hærgen.

(Artiklen fortsætter under billedet)

Ilden har godt fat i taget

Den voldsomme brand er centreret omkring en gård på Dyreborgvej i den fynske by Faaborg.

Billeder fra stedet viser, at tyk røg udvikler sig fra staldens, mens flammer har godt fat i bygningens tagkonstruktion, der indtil videre delvist er brændt væk.

Presse-fotos.dk har flere gange forsøgt at få en kommentar fra Fyns Politi, men redaktionen er endnu ikke lykkedes med at komme igennem.

Presse-fotos.dk følger sagen …

Politiet er i gang med en aktion efter en ung mand er blevet ramt af knivstik ved en Shell-tank. Offeret er blevet bragt til Rigshospitalet, hvor der på nuværende tidspunkt ikke er nogen meldinger om hans tilstand.