Tre dræbt mod vejtræ: Sørgeligt nyt fra politiet

Fredag eftermiddag kørte fire unge mænd ind i et vejtræ i den fynske by Tommerup. Nu kan politiet komme med nyt om deres alder.

Omkring klokken 16.30 fredag eftermiddag kolliderede en bil med et vejtræ på  Nårupvej i Tommerup.

Derfor hastede politiet og ambulancereddere ud til stedet, hvor man fandt fire unge mænd på stedet. Den ene af de fire blev hastet til hospitalet med alvorlige skader, men de tre andre afgik ved døden.

Manden, der blev kørt til hospitalet er uden for livsfare, men er fortsat indlagt.

(Artiklen fortsætter under billedet)

Undersøgelserne omkring det tragiske uheld er fortsat i gang og nu er alderen blevet fastlagt af Fyns Politi.

Det skriver TV 2 Fyn, som har talt med vagtchef Politi Henrik Krøjgaard.

Den 18-årige fører af bilen er en af de omkomne i ulykken. De to andre, som også mistede livet er 17 år, lyder det fra politiet.

Den unge mand, som er indlagt på hospitalet, er også 17 år gammel.

Ulykken på Nårupvej er sket på et øde sted og derfor søger politiet fortsat vidner i sagen.

(Artiklen fortsætter under billedet)

“Vi afventer stadig rapporten fra bilinspektøren og vidneafhøringer før vi kan sige mere for nuværende”, fortæller vagtchef Bjarne Tykgaard lørdag morgen til TV 2 Fyn.

 Politiet er også i gang med at undersøge, om de unge har været påvirket i forbindelse med uheldet, men denne del af efterforskningen er heller ikke færdig endnu.

Ulykken har rystet lokalsamfundet og også borgmesteren i Assens Kommune har vist sin dybeste medfølelse til de efterladte.

“Mine tanker går ud til familier og venner til de forulykkede efter denne umådeligt triste ulykke i nærområdet med dødelig udgang”, skriver borgmester Søren Steen Andersen (V) i et facebookopslag.

Mange af de pårørende har været forbi ulykkesstedet, hvor der er blevet lagt både øl og blomster for at mindes de afdøde.