To personer fundet livløse i bil

To personer er blevet fundet døde i en dansk bil i udkanten af Malmø. Bilen skal kort forinden have forladt Danmark. Politiet frygter, at der er tale om et dobbeltdrab

En sort Toyota Rav 4 med danske nummerplader er pludseligt blevet omdrejningspunktet i en alvorlig sag, efter køretøjet blev fundet udbrændt på en grusvej i et grønt område i industriområdet Fosie i det ydre Malmø.

Det skyldes, at svensk politi i den udbrændte bil samtidig fandt to voksne personer, som var afgået ved døden.

Ifølge den svenske avis Sydsvenskan tyder alt på, at de to personer er blevet dræbt, inden den dansk indregistrerede bil blev sat i brand.

Mediet skriver, at bilen ifølge politiet kort inden skal være kørt fra Danmark og ind i Sverige over Øresundsbroen.

Svensk politi har på nuværende tidspunkt iværksat en drabsefterforskning, hvor man blandt andet leder efter vidner i offentligheden.

Det har indtil videre ikke været muligt endeligt at identificere de to afdøde personer, oplyser politiet.

“Indtil videre har vi ikke kunnet nå frem til nogen sikker konklusion. Det kræver blandt andet en retsmedicinsk undersøgelse for at komme tættere på svaret på det spørgsmål,” lyder det fra politiets anklager Adrien Combier-Hogg til det svenske medie Expressen.

Politiet skal nu undersøge bilen og de døde personers bevægelsesmønstre, mens der skal foretages afhøringer og gennemses videomateriale.

Det var søndag klokken 14.06, at der blev slået alarm om den udbrændte bil til svensk politi.

I første omgang udløste det en mindre udrykning, men da det stod klart, at der var tale om to døde personer i bilen, blev området afspærret grundigt og teknikere ankom blandt andet til stedet.

Svensk politi har en ide om, hvem de dræbte kan være, men indtil videre holder politiet det for sig selv.

I en alvorlig hændelse tirsdag formiddag har en mand mistet livet på en landevej. Politi og øvrigt redningsmandskab er ankommet til stedet og har afspærret området.