Svigerfar hjalp til og holdte øje med 195 kilo amfetamin

Det blev dyrt for den 55-årige Jimmi Pedersen, at han hjalp sin svigersøn med at holde vagt, da 195 kilo amfetamin skiftede hænder i Hvidovre.

Han idømmes 12 års fængsel i narkosagen, hvor også svigersønnen, Jesper Kramer Corfixen, straffes med fængsel i 13 år og seks måneder.

Det skriver Nordjyske, der har dækket sagen, som mandag blev behandlet i Retten i Aalborg.

Sagen blev behandlet som en tilståelsessag, hvilket betød, at de to dømte skulle have rabat i straffen.

Ifølge Nordjyske var 34-årige Jesper Kramer Corfixen involveret i narkohandel, som han organiserede via den krypterede kommunikationsplatform SKY ECC.

For nogle år siden lykkedes det politiet i flere europæiske lande at få adgang til beskeder på tjenesten. Siden er flere blevet dømt.

Jesper Kramer Corfixsen knyttes ifølge Nordjyske til fire kilo kokain, ikke under 421,5 kilo hash og omkring 250 kilo amfetamin.

Den 34-årige forklarede i retten, at han ikke selv håndterede stofferne, men organiserede, at de kom ind i landet og formidlede kontakt mellem smuglere og købere, skriver Nordjyske.

Han fortalte, at svigerfaren hjalp ham, da knap 200 kilo amfetamin skulle overleveres, fordi han fik et afbud dagen før leveringen af de mange stoffer.

Jimmi Pedersen forklarede ifølge Nordjyske, at han ikke direkte vidste, hvad det var, at han skulle ordne for svigersønnen.

Men han kunne “godt regne ud, at det ikke var to liter mælk fra brugsen”, som var i de paller, han skulle holde øje med.

Jimmi Pedersen dømmes også for besiddelse af 275,7 gram hash og 7376 gram amfetamin, som blev fundet i en lejlighed og i et skur i Hals, skriver Nordjyske.

Han fortalte, at hashen var til eget forbrug, mens han opbevarede amfetaminen for en anden, som han ikke vil nævne.

Jimmi Pedersen overvejer, om strafudmålingen skal ankes. Jesper Kramer Corfixsen har modtaget dommen.

En personbil og en lastbil kolliderede mandag morgen på en hovedvej. Nu er der nye oplysninger omkring tilstanden på bilisten.

Illustrationsfoto.