Suset Festival: Stjernestøv og fællesskab på Esbjerg Havn

Suset Festival blev afholdt i weekenden på havnen i Esbjerg og venner var samlet med tidens største stjerner i den storslåede scene.

I weekenden løb årets ‘Suset Festival’ af stablen og både nye og gamle venner var samlet med tæerne på Esbjergs havnebassin.

‘Suset Festival’ er en musikfestival i den vestjyske havneby, hvor et stjernespækket hold af artister indtager den store scene i naturskønne omgivelser.

I løbet af festivalen vil publikum indgå i fællessang og stemmedans med tidens største stjerner og sørge for store smil, grin og kram.

(Artiklen fortsætter under billedet)

Weekenden i Esbjerg bød således på meget stjernestøv, da en række artister lagde vejen forbi den storslåede musikscene. Blandt andet kunne esbjergenserne opleve navne som ‘D-A-D’, ‘Medina’, ‘ICEKIID’ og ‘Teddy Swims’ stå for underholdningen.

I en pressemeddelelse oplyser ‘Suset Festivalen’ desuden, at mere end 15.000 mennesker lagde vejen forbi festivalen hen over de to dage.

Du kan læse mere om festivalen her.

‘Suset Festival’ fandt sted den 16. og 17. august på Esbjergs havnebassin. Festivalen vender tilbage næste år den 22. og 23. august.

Presse-fotos.dk var til stede under festivalen i Esbjerg og bringer et udpluk af de bedste billeder heraf. Se billederne nedenunder:

For endnu mere kultur, følg ‘Midt i kulturen‘ og ‘Det sker i KBH‘ på Facebook.

Team Esbjergs kvindelige håndboldhold blev fejret på torvet efter en fantastisk sæson. Se billederne.