Stort drama på genbrugsplads: Flere bragt på hospitalet

En akutlægebil og en ambulance er sammen med politiet og brandvæsenet rykket ud til en genbrugsplads, hvor to medarbejdere er kommet til skade

Midt- og Vestsjællands Politi har tirsdag klokken 13.29 modtaget et alarmopkald fra en genbrugsplads, hvor mindst to medarbejdere har indåndet giftigt materiale.

Det bekræfter politikredsen på det sociale medie X.

Presse-fotos.dks udsendte til stedet kan samtidig fortælle, at der bliver dannet en sikkerhedszone omkring det sted på genbrudspladsen, hvor det giftige materiale er.

“Jeg blev bedt om at gå lidt væk fra hegnet da man ikke kunne garantere min sikkerhed,” lyder det fra vores udsendte.

(Artiklen fortsætter under billedet)

Her ses beredskabet arbejde på stedet

Det er genbrugspladsen på Nykøbing-Slagelsevej i Hønsinge, der er omdrejningspunktet for hændelsen. De giftige kemikalier er blevet indleveret i nogle bøtter.

“Vi ved ikke, hvad det er for nogle kemikalier, for vi kan ikke stole på det, der står på bøtterne, som folk afleverer,” siger vagtchef Boye Rasmussen fra Midt- og Vestsjællands Politi.

Bøtterne med kemikalier er blevet indleveret af nogle personer, som har ryddet op i et sommerhus. Derefter har ansatte på genbrugspladsen skullet håndtere kemikalierne, og i den forbindelse er der opstået problemer.

Midt- og Vestsjællands Politi oplyser i den forbindelse, at de to medarbejdere, der har indåndet det giftige – men stadig ukendte – materiale, er blevet kørt på hospitalet til tjek.

Politiet har klokke 15.00 ikke nærmere oplysninger om medarbejdernes tilstand.

‘Der er ankommet assistance fra ekspertberedskaber. Området er afspærret. Pt. har vi intet yderligere,’ oplyser politikredsen på det sociale medie X.

Presse-fotos.dks udsendte siger, at de pågældende medarbejdere er blevet kørt væk fra genbrugspladsen i ambulancer med udrykning og blå blink.

Presse-fotos.dk følger sagen …

I en alvorlig sag er politiet netop rykket ud til en anden hændelse, hvor en mand i midt 30’erne er alvorligt kvæstet. I den forbindelse fortæller Presse-fotos.dks udsendte, at politiet har afspærret et område foran en høj bygning, mens teknikere tager billeder ude på en altan.