Familiebesøg udvikler sig til mareridt: Stor eftersøgning sat i værk

En forsvunden 82-årig fylder lige nu meget af billedet i og omkring Aarhus-forstaden Lystrup.

Den 82-årige Freddy der til dagligt bor på et dagcenter, havde tirsdag formiddag besøg af familien.

Her har han på et tidspunkt givet udtryk for at han ville have noget frisk luft. Siden der har ingen set Freddy.

Det er det helt store mysterium lige nu, hvor befinder han sig henne?

Sikkert er det, at den 82-årige ikke vendte tilbage. Politiet har igangsat en stor eftersøgning, skriver TV 2 Østjylland.

(Artiklen fortsætter under billedet)

Eftersøgningshelikopter i luften

Politiet har i løbet af tirsdagen sat masser af mandskab ind i jagten på den 82-årige. Der har været helikopter i luften, men det lettere barske vejr har ikke gjort arbejdet nemmere for dem.

‘Der er et sygdomsbillede, der gør, man bliver lidt bekymret. Nu er det heldigvis varmt, men der har været et ordentligt regnskyl, så han kan godt blive lidt kold,’ siger vagtchef ved Østjyllands Politi René Ludvig til TV 2 Østjylland.

Det var tirsdag klokken 11:40 at politiet blev informeret om at manden var forsvundet.

‘Vi har ledt med hunde, helikopter, droner og betjente og fortsætter eftersøgningen,’ skriver Østjyllands Politi på det sociale medie X onsdag morgen.

Redningsaktionen besværliggøres både af vejrforholdene og af, at den 82-årige Freddy ikke medbragte en mobiltelefon, da han forlod dagcenteret.

‘Kig gerne i jeres have, garage og lignende,’ lyder opfordringen fra Østjyllands Politi til borgere i og omkring Lystrup.

Freddy var iført en lyseblå, kortærmet polo, mørkeblå jakke, sorte jeans og sorte sko af mærket Ecco. Han går med et mørkeblåt indkøbsnet med et billede af to ugler på siden.

Opdatering Klokken 10:05

Freddy er her til formiddag kort før kl. 10.00 blevet fundet.

Den 82-årige mand, som politiet siden i går aftes har ledt efter i Lystrup, er blevet fundet i et grønt område og bliver nu tilset i en ambulance og kørt på hospitalet.