Stella Polaris i Frederiksberg Have

Søndag den 11. august 2024 bliver Frederiksberg Have igen fyldt med magisk stemning, når Stella Polaris vender tilbage til den ikoniske park.

Stella Polaris blev grundlagt i 1997 og har siden da etableret sig som en fast sommertradition i Danmark. Med sine udendørs koncerter har festivalen tiltrukket et stort publikum, som værdsætter kombinationen af elektronisk musik og naturskønne rammer.

Musik og picnic

SP handler ikke kun om musikken; det er også en helhedsoplevelse, hvor fællesskab og afslapning er i fokus. Besøgende opfordres til at medbringe tæpper, picnickurve og godt humør, for at nyde en dag i det fri sammen med familie og venner.

En skøn dag under åben himmel, hvor elektronisk musik og sommerens glæder går op i en højere enhed, hvis altså vejret er godt 🤞

Det er gratis

Adgang til SP i Frederiksberg Have er gratis, hvilket gør det til en tilgængelig og inkluderende begivenhed for alle. Festivalen tiltrækker mange besøgende, så det anbefales at komme tidligt for at sikre sig en god plads på plænen.

Farvel til Stella Polaris

Desværre ser det i følge arrangørerne lige nu ud til at, det kan blive sidste gang at vi kommer til at opleve SP i Frederiksberg Have. Frederiksberg kommune har ikke bevilget de kulturmidler til 2025, som skal bruges for at arrangementet kan bestå i haven, udtaler Kalle Bremer en af arrangørerne bag, til kulturredaktionen.

Læs vores forslag til gode cykelture i og omkring København