Smidstrup Byfest: Tradition lever i bedste velgående

Der var hyggelig stemning til Smidstrup Byfest.

‘Smidstrup Byfest’ er netop afsluttet og byfesten bød på vanlige hyggelige rammer. Presse-fotos.dk var til stede under festlighederne, og bringer billeder fra byfesten.

For ikke så længe siden fandt ‘Smidstrup Byfest’ sted. Det er en lokalfest, der har sin gang i uge 31 hvert år. Byfesten ligger mellem Vejle og Fredericia og er samlingspunktet for de lokale i den lille by i Sydjylland.

Det er den 52. udgave af lokalfesten, hvor den første fandt sted allerede tilbage i 1972. Stadig i dag er der aktive, som var med til at starte byfesten helt fra sine spæde dage.

Ganske vist er der heller ikke sket den store forandring i byfesten, hvilket er helt i overensstemmelse med de lokales ånd. I løbet af byfesten vil der være øl- og madboder til rådighed samt loppemarkeder, skydetelte og maletelte.

(Artiklen fortsætter under billedet)

Der var hyggelig stemning til byfesten.

Fot at skabe en yderligere hyggelig stemning er der tilmed fællesspisning med dansktop musik i form af ‘Kisser og Søren’ i baggrunden.

Byfesten står for sammenhold og tradition, og det får man et unikt glimt af, når festglade lokale selv i den ‘bette bondeby’ glædeligt står i kø i 10-15 minutter klokken 9 om morgenen.

Smidstrup Byfest begyndte den 30. juli og løb frem til den 4. august.

Du kan læse mere om begivenheden her.

Presse-fotos.dk har dækket begivenheden og bringer her nogle billeder fra byfesten. Se dem her:

Se også billeder fra årets Middelfart Jazz Festival og mærk den swingende stemning, festivalen lægger for dagen.