Skyder ud af bil efter tilfældige

Flere personer havde i weekenden nogle skræmmende oplevelser, hvor der blev skudt efter dem ud af en bil. Politiet melder ud, at de tager episoderne ‘meget alvorligt’.

Bare to af episoderne fandt sted søndag, hvor flere chokerede personer oplevede at blive skudt efter.

Et kærestepar oplevede blandt andet, at en bil bremsede op da den kørte forbi dem. Herefter stak bilisten en pistollignende genstand ud af vinduet og affyrede muligvis ét skud.

(Artiklen fortsætter under billedet)

Illustrationsfoto.

“Kæresteparret bliver ikke ramt, men de synes, at de hører et skud, der rammer bygningen bag dem. De beskriver det selv muligvis en softgun,” siger Ann-Britt Miller fra lokalpolitiet i Himmerland til Nordjyske.

Senere samme aften fik en løber næsten samme behandling. En bil satte farten ned, hvorefter det blev skudt ud af vinduet.

“Personen bliver ramt seks gange. Muligvis af noget, der er en hardball-pistol,” siger Ann-Britt Miller til samme medie og fortsætter.

“Vi tager episoderne meget alvorlige. Når man bare ser en pistol-lignende genstand, der peger mod en, har man ingen chance for at vide, om det er en rigtig pistol. Det skaber en enorm utryghed,” udtaler hun.

Episoderne er sket på henholdsvis Viborgvej og Mastrupvej i Støvring.

Ikke første gang

Politiet formoder at episoderne har en sammenhæng til en hændelse, der foregik onsdag aften ved en tankstation nær Mølledamsvej i samme by.

Her tikkede der en anmeldelse ind ved politiet angående en bil med unge, hvor der blev skudt ud af vinduerne.

“Vores patrulje træffer ikke nogen ved det tilfælde og vi har desværre ikke kunne ringe anmelderen op igen,” siger Ann-Britt Miller.

Grundet de sparsomme informationer og beskrivelser af gerningsmænd og køretøjer, spørger ordensmagten nu om hjælp.

“Signalementerne er meget dårlige. Men umiddelbart kan det lyde som to forskellige biler, ud fra de sparsomme signalementer. Og vi ved heller ikke, hvor mange personer der er i bilen eller bilerne. Så vi er meget interesseret i alle, der har set noget eller ved noget om disse skyderier,” afslutter Ann-Britt Miller.

Nordjyllands Politi kan kontaktes på 114.

En meget aggressiv og højtråbende mand blev fredag aften anholdt, efter at have truet politiet med at skære halsen over på dem.