Skuespiller: ‘Hollywood er politisk korrekte’

Skuespilleren påstår, at Hollywood absolut vil være politisk korrekte og mangler ærlighed i sin fremtoning.

Hvis det står til skuespilleren, har Hollywood sat al sin energi på at være politisk korrekte og har glemt integriteten. Det siger hun i et interview med det amerikanske månedsmagasin, Vanity Fair.

Her fastslår skuespilleren, at Hollywood mangler ærlighed i sin dialog og fremtvinger stjernerne til at udtale sig i harmoni med de gældende regler.

Det skriver det amerikanske underholdningsmagasin, Variety, med reference til Vanity Fair.

Jenna Ortegas udtalelser kommer i lyset af, at hun måtte se sig nødsaget til at forlade filmoptagelserne af ‘Scream’.

Hun tog den drastiske beslutning som følge af, at hendes kollega, Melissa Barrera blev fyret, efter tweets om Israel og Palæstina florerede på det sociale medie, X.

Oprindeligt havde Jenna Ortega nævnt, at fratrædelsen skyldtes manglende tid på kalenderen, men nu lader det til, at uenigheder har været den bærende faktor for udeblivelsen.

‘Branchen er berøringsangste. Alle vil være politisk korrekte, men jeg føler, vi mister meget menneskelighed og integritet, fordi vi mangler ærlighed. Jeg ville ønske, vi kunne have en bedre samtale om det. Tænkt, hvis alle kunne sige og føle, hvad de mente uden at blive dømt,’ udtaler Jenna Ortega til Vanity Fair.

Skuespilleren, Jenna Ortega, har gjort sig gældende med en række hollywoodfilm de seneste år. Blandt andet har hun medvirket i ungdomsdramaet ‘The Fallout’ fra 2021 og gyserkomedien ‘Beetlejuice 2’ fra 2024.

Kamala Harris er kommet på alles læber, som følge af en trend på de sociale medier. Lige nu fører hun tilmed meningsmålingerne for at blive USA’s næste præsident.