27. okt. 2022 - 17:28

Skød 23-årig i hovedet på klos hold: Nu har dommer taltDen anholdte 29-årige mand, som er sigtet for drabet på en 23-årig mand onsdag aften, er netop nu ved at blive fremstillet i grundlovsforhør ved Københavns Byret – her er det bekendtgjort, at det er politiets mistanke, at den 29-årige ikke handlede alene (Opdatering: den mistænkte gerningsmand er blevet varetægtsfængslet i 13 dage ved grundlovsforhøret)

Med kortklippet, mørkt hår og mørkt skæg bliver den 29-årig mand torsdag eftermiddag klokken 16.00 ført ind i Københavns Byret, hvor han for første gang skal stå over for en dommer efter sin anholdelse natten til torsdag klokken 04.45.

’Umiddelbart virker han upåvirket og finder anledning til at sende et skævt smil til to personer på tilhørerrækkerne,’ fortæller B.T., der var til stede under grundlovsforhøret, før dørene blev lukket

Manden er mistænkt for at stå bag skuddrabet på en 23-årig mand på Pusher Street onsdag aften på Christiania. Her skød gerningsmanden offeret på klos hold med flere skud.

Sigtelsen lyder på, at den 29-årig mand er mistænkt for drab og for ulovlig våbenbesiddelse.

Samtidig lyder det fra anklageren, at man ikke tror, gerningsmanden har handlet alene, skriver B.T.

Flere uidentificerede gerningsmænd skal nemlig ifølge anklageren endnu være på fri fod. Gerningsmændene er mistænkt for at have handlet i forening eller efter fælles forståelse med den 29-årig forud for drabet.

Den 29-årige mand nægter sig skyldig i sigtelsen.

Dommeren valgte efter anklagerens anmodning at lukke dørene og sende pressen ud. Derfor er der ikke kommet mere information ud efter grundlovsforhøret, der formentlig stadig klokken 17.23 er i gang.

OPDATERING EFTER GRUNDLOVSFORHØRET:

Københavns Politi oplyser, at den 29-årige mand ved grundlovsforhøret er blevet varetægtsfængslet i 13 dage.

(Artiklen fortsætter under billedet)

Det var onsdag aften klokken 17.46, at Københavns Politi modtog en anmeldelse om skyderi på Christiania i København.

Som følge her af afgik en 23-årig mand ved døden efter at være blevet ramt af flere skud på klos hold ved en hash bod på Pusher Street.

Flere vidner på Christiania har fortalt Presse-fotos.dk, at den nu afdøde 23-årig blev ramt af flere skud i hovedet. Københavns Politi har bekræftet, at den 23-årige blev ramt af flere skud.

“Vi tror, at det er en meget målrettet handling. Gerningsmanden kommer op og stiller sig i kø og har herefter skudt personen i en bod på Pusher Street,” fortalte Københavns Politi på en pressebriefing onsdag aften klokken 21.00.

Københavns Politi fortsætter efterforskningen af drabet og hører meget gerne fra vidner, der har oplysninger om sagen. De kan kontakte politikredsen på telefon 1-1-4.

SE OGSÅ: 29-ÅRIG MAND ANHOLDT FOR SKUDDRAB PÅ CHRISTIANIA

SE OGSÅ: VIDNE PÅ CHRISTIANIA: ‘MAND SKUDT OP TIL OTTE GANGE I HOVEDET’ANDRE LÆSER OGSÅ