26. okt. 2022 - 18:40

Vidne på Christiania: ‘Mand skudt op til otte gange i hovedet’En mand er tidligt onsdag aften blevet skudt på Christiania – flere vidner fortæller, at manden er blevet skudt i hovedet

Christiania i København danner onsdag aften kort efter klokken 18 ramme om et større drama, da en mand angiveligt er blevet skudt i hovedet.

”En mand er blevet skudt i hovedet på Pusher Street ved en af hashboderne tæt på Sunshine Bakery, hvor han er faldet om,” oplyser en anonym læser, der var til stede på Christiania under episoden, til Presse-fotos.dk.

En anden læser fortæller Presse-fotos.dk, at manden er skudt flere gange.

“Ud fra hvad jeg ved, så er han blevet likvideret med fem til otte skud i hovedet og er død,” fortæller en læser.

En anden person oplyser dog, at manden kun blev skudt en gang i hovedet.

“Han blev skudt i hovedet fra under en meters afstand i Pusher Street lige ved bageren.” fortæller læseren. (Politiet har senere bekræftet, at manden er blevet ramt af flere skud – læs opdatering nederst)

Alle sammen giver de udtryk for at have været til stede på Christiania.

Oplysningerne har Presse-fotos.dks redaktionen endnu ikke kunne få bekræftet fra myndighedernes side. Det er tydeligt, at der er uenighed om, hvor mange gange manden er blevet skudt. Fælles er det alligevel, at der er enighed om, at manden skulle være ramt i hovedet og er blevet skudt på Pusher Street.

Det er dog helt sikkert, at Københavns Politi onsdag aften er massivt til stede på og omkring Christiania. Politikredsen har også bekræftet, at en person er blevet ramt af skud.

’Er person er ramt. Vedkommendes tilstand er pt. uvis. Vi er i gang med at danne os et overblik over situationen og opdaterer, når vi har mere,’ fortæller Københavns Politi.

SE OGSÅ: PERSON SKUDT PÅ CHRISTIANIA

Presse-fotos.dk tager forbehold for oplysningerne om, at personen skulle være ramt i hovedet, da Københavns Politi endnu ikke har bekræftet påstanden.

Politiet modtog anmeldelsen om skyderi klokken 17.46.

(Artiklen fortsætter under tweetet)

OPDATERING KLOKKEN 18.47:

Københavns Politi befinder sig stadig talstærkt på Christiania, hvor man endnu ikke har dannet et fuldstændig overblik. Politikredsen vil melde ud, når man ved mere.

(Artiklen fortsætter under tweetet)

OPDATERING KLOKKEN 19.40:

Københavns Politi oplyser, at man efter skyderiet på Christiania holder pressebriefing klokken 21.00 på Refshalevej ved Den Grå Hal.

OPDATERING KLOKKEN 20.47:

En 23-årig mand er afgået ved døden som følge af skyderiet. Læs opdatering her.