27. okt. 2022 - 15:17

29-årig mand anholdt for skuddrab på ChristianiaEn person er nu anholdt og sigtet for onsdag aften at have dræbt en 23-årig mand på Christiania

Københavns Politi har natten til torsdag klokken 04.45 anholdt og sigtet en 29-årig mand for skuddrabet på en 23-årig mand kort før klokken 18.00 onsdag aften på Christiania.

Den mistænke gerningsmand blev anholdt på en adresse på Amager og vil torsdag klokken 16.00 blive fremstillet i grundlovsforhør ved Københavns Byret.

Både den anholdte og den dræbte er en del af det kriminelle miljø i København, oplyser Københavns Politi.

Det var onsdag aften klokken 17.46, at Københavns Politi modtog en anmeldelse om skyderi på Christiania i København.

Som følge her af afgik en 23-årig mand ved døden efter at være blevet ramt af flere skud på klos hold ved en hash bod på Pusher Street.

Flere vidner på Christiania har fortalt Presse-fotos.dk, at den nu afdøde 23-årig blev ramt af flere skud i hovedet. Københavns Politi har bekræftet, at den 23-årige blev ramt af flere skud.

“Vi tror, at det er en meget målrettet handling. Gerningsmanden kommer op og stiller sig i kø og har herefter skudt personen i en bod på Pusher Street,” fortalte Københavns Politi på en pressebriefing onsdag aften klokken 21.00.

Københavns Politi fortsætter efterforskningen af drabet og hører meget gerne fra vidner, der har oplysninger om sagen. De kan kontakte politikredsen på telefon 1-1-4.

SE OPDATERING EFTER GRUNDLOVSFORHØRET HER: SKØD 23-ÅRIG I HOVEDET PÅ KLOS HOLD: NU HAR DOMMER TALTANDRE LÆSER OGSÅ