Skælskør Sensommeraften: Musik, mad og markedsstemning

Illustrationsfoto.
Illustrationsfoto.

Skælskør inviterer til sensommeaften, hvor du kommer til at opleve den ældre købstad fra sin bedste side. Kom og se den magiske by med egne øjne, når de tager hul på festen.

Snart går sensommerfesten i Skælskør i gang. Der er linet op med en række festlige indslag, hvor du får mulighed for at opleve den ældre købstad på ganske unik vis.

Bandet ‘Memory Lane’ lægger i første omgang vejen forbi Svanetorvet og står for at levere uforglemmelig feststemning.

Senere vil duoen ‘Jessen & Øland’ også være at finde til sensommefesten, når de underholder med hyggelig jazz på Nytorv.

Som om det ikke er nok, vil Skælskørs Rytmiske Kor også stå for musikalske indslag, når de bevæger sig ned ad Algade og synger i flere butikker på gågaden.

På Nytorv vil du tilmed opleve markedsstemning, når fem af Skælskørs lokale avlere arrangerer et grøntmarked, således du kan smage på et stort udvalg af frugt og grønt.

Der vil ligeledes være lækker bøfsandwich og kolde forfriskninger på Svanetorvet, når ‘Grillbassen’ og Harboes ølvogn melder deres ankomst.

Her kan du også nyde en grillpølse eller frisklavet pandekager serveret af Skælskør Cykelklub og de lokale spejdere.

Teater og vinsnak i Skælskør

Udover de musikalske indslag og lækker mad, vil der også være andre kulturelle oplevelser i form af blandt andet gadeteater og vinsmagning. Du kan opleve Magilas fantastiske forestilling efter tusmørkets frembrud og nyde deres lysoptog igennem byen.

Samtidig vil der også være inspirerende vinsmagning- og snak, når Randi fra ‘Villumsen Vin & Viden’ passioneret fortæller om sin glæde for vinen.

Alt i alt byder Skælskør Sensommeraften på en hyggelig atmosfære.

Du får lov til at opleve et hav af kulturelle seværdigheder blandt smukke omgivelser. Generelt inviterer festen til masser af aktiviteter i fællesskabets tegn.

Sensommeraftenen i Skælskør finder sted på Algade 1, 4230 Skælskør fredag den 30. august mellem klokken 18-22.

Du kan læse mere om begivenheden her.

Frederikssund Festival er officielt skudt i gang. Du kommer helt tæt på kunstnerne blandt naurskønne omgivelser, og den charmerende stationsby står for fantastisk underholdning og kærlighed.