Seks personer anholdt efter fund af 300 kilo kokain

Arkivfoto

Torsdag er seks personer blevet anholdt i den store sag, hvor 300 kilo kokain blev fundet i en container. I samme sag blev 11 personer anholdt den 18 oktober.

Det skriver National enhed for Særlig Kriminalitet i flere tweets.

De seks personer, der torsdag er blevet anholdt, vil blive fremstillet i grundlovsforhør fredag. Udover de seks, vil en syvende person også blive fremstillet in absentia.

Politiet er fortsat på jagt efter en ottende person. Personen flygtede fra varetægtsfængslingen inden første sag kom for retten.

LIGE NU LÆSER ANDRE: Kræftramt borgmester reddet af ung kvinde fra Chile

Containeren med de 300 kilo kokain skulle smugles fra Brasilien, men tolderne i tyske Bremerhaven nåede opdage den enorme mængde. Men fragten stoppede dog ikke. Tolderne erstattede kokainen med uskadelige varer og lod containeren sejle videre til København, hvor det danske politiet tog i mod den og leverede den til den adresse, som smuglerne ville have stofferne leveret på.

En drone var i luften over et firma i Hedehusene og betjente stod klar, da smuglerne nærmerede sig containeren. Her blev 11 mennesker anholdt i operationen, der har fået navnet ‘Operation Container”