Rod Stewart afslører: ‘Mine dage er talte’

Illustrationsfoto.
Illustrationsfoto.

Rod Stewart har prydet scenen i en årrække, men nu er det snart slut. For nylig udtalte rockstjernen, at han meget vel har nået sin endedestination.

Den 79-årige rockstjene Rod Stewart har været aktiv i en lang årrække, og den engelske legende har leveret klassiker efter klassiker med sange som ‘I Don’t Want to Talk About It’ og ‘Sailing’. Men nu er det meget vel slut.

Det skriver Billed Bladet med reference til The US Sun.

Til januar runder han 80 år, og selvom Rod Stewart stadig lever et rockstjerneliv med sin aktive karriere, udtaler han ærligt, at der ikke er meget at give af.

‘Jeg er klar over, mine dage er talte, men jeg har ingen frygt for det. Vi skal alle forlade dette sted på et eller andet tidspunkt, så vi er alle i samme båd’, fortæller han.

Eller måske ikke…?

Rod Stewart forklarer dog også med et glimt i øjet, at han godt kan klare 15 år mere i øverste hylde. Dette understreger, at man skal tage hans udtalelse med et gran salt.

Rockstjernen siger dog også med et mere alvorligt toneleje, at hans livsstil har ændret sig markant de seneste år.

I 1970’erne og 1980’erne festede han natten lang, hvor sprut og damer i høj grad fyldte billedet. Alt sammen uden at det påvirkede sangkarrieren. I dag værner han mere om sin stemme og passer på sig selv.

79-årige Rod Stewart er gift med den 53-årige model Penny Lancaster, og sammen har de børnene Alistair på 18 år og Aiden på 12 år.

Udover sønnerne er den engelske rockstjerne også far til otte andre børn fra tidligere forhold, hvoraf den ældste er 60 år.

Det er ved at være sidste mulighed for at opleve den anmelderroste udstilling på ARoS. Læg vejen forbi, inden udstillingen lukker.