Politiet søger vidner i sag om dødeligt overfald ved motorvejsafkørsel

Politiet søger vidner til en “meget alvorlig voldsepisode” i Aalborg, hvor en 67-årig mand efterfølgende afgik ved døden.

Det oplyser politikommissær ved Nordjyllands Politi Lene Madsen i en pressemeddelelse.

– I vores videre efterforskning skal vi have klarlagt, hvorvidt der er årsagssammenhæng mellem voldsepisoden og dødsfaldet, siger hun i pressemeddelelsen.

Den formodede gerningsmand – en 57-årig mand – er fredag blevet varetægtsfængslet i et grundlovsforhør.

Voldsepisoden fandt ifølge politiet sted ved motorvejsafkørsel 24 på Øster Uttrup Vej i nordvestlig retning i Aalborg mandag den 29. juni mellem klokken 13.00 og 13.15.

To køretøjer – en Volkswagen Tiguan og en Nissan pickup – var parkeret i højre side af vejen på et lille grusareal. I hver bil var en mand og en kvinde.

Her opstod der en konflikt mellem de to parter, og der fandt en voldsepisode sted. Den 67-årige mand pådrog sig alvorlige skader. Volden var så omfattende, at manden døde af sine kvæstelser dagen efter.

– Og for at få klarlagt disse omstændigheder nærmere har vi brug for at komme i kontakt med vidner, der har passeret stedet på det nævnte tidspunkt.

– Har man set episoden eller har andre oplysninger i sagen, så skal man ringe til os med det samme på telefon 114, opfordrer Lene Madsen i pressemeddelelsen.

Dommeren valgte at lukke dørene til retsmødet. Derfor hemmeligholdes nærmere detaljer samt den sigtedes eventuelle forklaring.

Det er dog ifølge Nordjyske kommet frem, at den 57-årige mand nægter sig skyldig.

Du kan læse mere om hændelsen med det dødelige udfald.