Over 1000 bikere samlede ind: Kræftramte Fiona fik sit største ønske opfyldt

Fiona’s Største ønske gik i opfyldelse med hjælp fra MC for udsatte børn

Fiona, en 13-årig pige med et smil, der kan lyse selv de mørkeste dage op, har kæmpet en uhelbredelig kamp mod kræften.

Men trods de barske og uværdige omstændigheder, har Fiona beholdt sin livsglæde og store drømme.
Det største af disse drømme var at blive konfirmeret, en vigtig milepæl, som mange unge ser frem til med høje forventninger.

Fionas familie rækte derfor ud og kontaktede MC for Udsatte Børn Sjælland i håbet om hjælp.

MC for Udsatte Børn, en organisation kendt for at støtte børn i svære livssituationer, reagerede straks på henvendelsen om at Fiona akut skulle konfirmeres i dag den 24 august 2024.

(Artiklen forsætter under billedet)

Bikere foran kirken for at køre tur med Fiona

På rekordtid fik gruppen organiseret en speciel køretur for Fiona. En dag, som ville blive uforglemmelig for både hende og alle, der deltog, for cirka 1200 motorcykelentusiaster mødte nemlig op for at deltage i den storslåede og smukke køretur.

Fiona fik æren af at sidde i sidevognen på en af de mange motorcykler, hvor hun med strålende øjne kunne nyde den friske luft og friheden på vejene.
Det var en dag fyldt med glæde, kammeratskab og støtte, hvor alle var samlet for at fejre Fiona og hendes fighter vilje.

Dagen var også en succes på andre måder. I løbet af køreturen blev der samlet hele 20.000 kr. ind. Halvdelen af disse penge går direkte til Fiona, mens resten doneres til projektet “Kræft er ikke for børn”, som støtter kræftsyge børn og deres familier.

(Artiklen forsætter under billedet)

Fiona i sin smukke konfirmationkjole med venner og familie ved sin side.

Derudover blev der indsamlet yderligere 10.000 kr., som skal bruges til en tur i Lalandia for Fiona og hendes familie, så de kan skabe flere dyrebare minder sammen i den svære tid. .

Denne dag viste på smukkeste vis, hvordan fællesskab, kærlighed og viljen til at gøre en forskel for andre mennesker kan skabe lys selv i de mørkeste tider. For Fiona og hendes familie vil denne dag blive husket som en dag fyldt med kærlighed og håb.

Læs også: Forskning er et skridt tættere på at hjælpe børn med kræft