Ø-Festival på Langeland: musik, fest og hygge i sol og regn

Unge slapper har ved Ø-Festivalen på Langeland.

Ø-Festival på Langeland var den første af slagsen, og der blev festet og hygget gevaldigt i solskin og regn. Presse-fotos.dk var til stede for at opleve atmosfæren og bringer her billeder fra begivenheden.

Festivalen på Langeland, som går under navnet ‘Ø-Festival’ har officielt nået sin ende. Det var den første festival, der blev afholdt på den lange ø.

Festivalen havde mange kendte navne på plakaten. Bl.a. prydede stjerner som hiphip/rapper JJ Paulo, pop/soul sanger Coco O og popsanger Tina Dickow scenen.

Selvom Langeland bød på regnvej store dele af torsdagen, skulle det ikke tage noget fra publikums begejstring.

Mange mennesker store som små stod nemlig foran scenen med en enorm danseglæde.

Anderledes så det heldigvis ud i fredags, hvor Langeland og Ø-Festival var mere håndgribelig med vejret.

Her var der flot solskin gennem hele dagen, og Ø-Festivalen forstod at bringe smittende humør til samtlige festivalsgængere.

(Artiklen fortsætter under billedet)

Unge slapper af og hygger ved Ø-Festivalen på Langeland.

Tidligere var det Langeland Festival, der stod for underholdningen på den lange ø, men efter de gik konkurs i 2022 har de lokale på Langeland stået tilbage uden en festival.

Det har Ø-Festival nu lavet om på.

De har dermed afløst dødsdømte festival, og det er Good Boys Agency og foreningen Langeland i samarbejde med Broløkke Herregård og Gaardhaven, der står for den nyudklækkede Ø-Festival på Rue Mark i Rudkøbing.

Festivalen begyndte den 25. juli og løb frem til den 27. juli. Du kan læse mere om Ø-Festival her.

Presse-fotos.dk har samlet de bedste billeder fra festivalen. Se dem her:

I søndags blev der taget hul på årets sidste Grøn Koncert anno 2024. Den blev sluttet af med et brag, hvor et talstærkt unge som ældre var mødt op til festlighederne.