Odense krea-marked: Kreative iværksættere samles

Ærtefabrikken i Odense blev fyldt med kunst, smykker og keramik, da over 50 boder præsenterede unikke håndlavede kreationer for de besøgende.

Søndag den 13. oktober fandt krea- og designmarkedet sted. Det er en oase af kreativitet, hvor iværksættere får selskab af kreative sjæle.

Her sælger de ud af deres håndværk, mens man snakker og køber smukke kreationer med hjem. Det er up-coming iværksættere, der tager plads i ærtefabrikken i Odense.

I løbet af dagen var der et bredt udvalg af kunst, keramik, smykker og tekstil i høj kvalitet, mens ærtefabrikkens café samtidig var åbent for salg af lette lækkerier.

Cirka 50 forskellige boder var derude og mange mennesker lagde vejen forbi.

(Artiklen fortsætter under billedet)

Fremmødet var stort til markedet i Odense.

Fra sygeplejerske til smykkekunstner i Odense

Katherine Maj havde blandt andet en bod på krea- og designmarkedet i Odense. Hun er uddannet sygeplejerske og læser nu på universitetet.

Da Katherine Maj tidligere arbejdede på akutmodtagelsen, havde hun brug for en hobby, der kunne hjælpe hende med at slappe af fra det hurtige tempo på arbejdet.

Hun havde en canadisk veninde, der lavede øreringe i polymerler, og hun besluttede sig efterfølgende for at prøve det selv.

‘Hurtigt sad jeg med flere øreringe, end jeg kunne nå at bruge selv eller give til veninder og familie,’ sagde hun til Presse-fotos.dk. 

Katherine Maj tog på sit første marked i Odense i 2022 og fik smag for det. Hun kunne nemlig godt lide at være ude og dele ud af sine kreationer.

‘Jeg laver smykker, som får folk til at smile. Og med min fantasi er der et par til en hver smag,’ forklarede hun videre.

På sigt kunne Katherine Maj godt tænke sig at lave en forretning en dag, men for nu forbliver det en hobby.

Presse-fotos.dk var til stede under krea- og designmarkedet i Odense og bringer billeder fra begivenheden. Se billederne nedenunder:

Odense Banegård: Helligsted for grønlændere indviet.

ONP.