Mørkeland: Oplev imødeset efterfølger før alle andre

Oplev Mørkeland før alle andre til forpremieren den 13. august.
Oplev Mørkeland før alle andre til forpremieren den 13. august.

Mørkeland bliver vist på tværs af landets biografer den 22. august. Men nu får du mulighed for at opleve den længe ventede film markant tidligere, når Nordisk Film Biografer inviterer til forpremiere.

Den længe ventede film ‘Mørkeland’ har langt om længe fået sin premieredato. Den 22. august kan du endnu engang se frem til at stifte benkendtskab med graverjournalist Ulrik Torp, når efterfølgeren til ‘Kongekabale’ rammer landets biografer.

‘Kongekabale’ havde premiere helt tilbage i 2004 og mødte i sin tid kolosal anderkendelse landet over. Filmen blev rost til skyerne for den intense politiske spænding, den lagde for dagen.

Med sin nuværende efterfølger ‘Mørkeland’ vender graverjournalisten Ulrik Torp så tilbage efter 20 år med støvlerne på hylden.

Nøjagtig som for 20 år siden er det skuespiller Anders W. Berthelsen, der vender tilbage i ‘Mørkeland’ i skikkelse af den frygtløse og ambitiøse graverjournalist Ulrik Torp.

Stjernespækket rolleliste

Anders W. Berthelsen spiller hovedrollen i den politiske thriller, hvor han igen er at finde i redaktionen på Dagbladet. Hans hovedopgave bliver at dække mordet på en ung fuldmægtig i Indenrigsministeriet, og han finder sig selv blandt en politisk sammensværgelse.

Udover Anders W. Bethelsen er skuespillerne Nicolas Bro og Charlotte Munch atter engang at finde på plakaten til ‘Mørkeland’, mens bl.a. Mathilde Arcel, Lene Maria Christensen og Tommy Kenter er nye tilføjelser til den stjernespækkede politiske thriller.

Forpremieren bliver vist på en række biografer den 13. august. Bl.a. kan du se frem til filmen i Aarhus, Aalborg, Odense, København og mange flere byer, når Nordisk Film Biografer tager hul på forpremieren.

Du kan læse mere om forpremieren til ‘Mørkeland’ her.

Den 30. august blev det fastlagt, hvilke film der er blevet udtaget til den prestigefyldte filmfestival ‘San Sebastián’. Heriblandt var der en dansk filmmusical med til udtagelsen. Se hvilken her.