Mindreårig pige mister livet i forfærdelig hændelse

En 12-årig pige er nu afgået ved døden efter en eksplosion skete i et rækkehus – også en 10-årig pige og to andre 12-årige piger blev sammen med en 44-årig kvinde alvorlig kvæstet

En 12-årig pige har været indlagt siden den 11. april, hvor der skete en alvorlig eksplosion formentlig forårsaget af tørshampoo i et rækkehus på Nygade i Helsinge.

Nu har den alvorlige sag fået endnu et tragisk islæt, da den unge pige er meldt afgået ved døden som følge af sine skader.

Pigen døde på hospitalet mandag den 29. juli, skriver TV 2.

Ud over den afdøde 12-årige pige var to andre 12-årige piger, en 10-årige pige og en 44-årig kvinde også til stede i huset under eksplosionen.

Den 10-årige pige blev udskrevet fra hospitalet efter 28 dage, men tilstanden på de øvrige involverede er på nuværende tidspunkt ikke kendt.

(Artiklen fortsætter under billedet)

Området var fuld af udrykningskøretøjer

Presse-fotos.dk udsendte til eksplsionen berettede om en kæmpe udrykning, hvor blandt andet en lægehelikopter landede.

“Der har været mindst 13 udrykningskøretøjer på stedet. Det har været en rigtig heftig eksplosion. Vinduerne er blæst ud af bygningen,” sagde vores udsendte.

Nordsjællands Politi fandt efter eksplosionen et større antal dåser med tørshampoo i rækkehuset og arbejder udfra en teori om, at den voldsomme eksplosion skete efter tørshampooen var kommet i kontakt med en lighter.

Alle fire piger befandt sig på samme værelse i rækkehuset, da eksplosionen skete.

“Døren til værelset er låst, hvilket også besværliggør redningen af dem,” har vicepolitiinspektør Anne Nielsen tidligere forklaret TV 2.

Nordsjællands Politi har endnu ikke fastslået den endelig årsag til eksplosionen.

I en anden alvorlig sag er en mand på tragisk vis afgået ved døden, efter han prøvede at redde en hund.