Mand knivstukket på torv

En teenager er blevet anholdt for at stå bag et knivstikkeri på et torv. En 48-årig mand er kvæstet og er blevet bragt på hospitalet

En 48-årig mand er blevet knivstukket på kroppen i forbindelse med et skænderi, der udviklede sig voldeligt.

Sådan melder politiet mandag.

Knivstikkeriet skete ifølge politiet søndag aften kort før klokken 22.45 og endte med, at gerningsmanden flygtede.

‘I forbindelse med skænderiet trak en 19-årig mand en kniv, som han stak den anden mand med. Herefter stak den 19-årige af. Politi og ambulance kom til stedet, og manden, der var blevet stukket med kniven, blev kørt til behandling på sygehuset,’ oplyser Sydsjælland og Lolland-Falsters Politi mandag i døgnrapporten.

Knivstikkeriet skete på Torvet i Nykøbing Falster. Vicepolitiinspektæør Rune Nilsson tilføjer, at den 48-årige mand blev stukket på kroppen.

“Det er ikke et umotiveret overfald. De to har et forudgående kendskab til hinanden,” fortæller Rune Nilsson til Folketidende.

Vicepolitiinspektøren vil ikke komme nærmere ind på, hvor præcist den 48-årige mand blev stukket eller hvor mange gange.

Den 19-årige mistænkte blev anholdt senere natten til mandag.

Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi oplyser, at han tidligere er kendt af politiet, og at han mandag klokken 13.00 er blevet fremstillet i et grundlovsforhør ved Retten i Nykøbing F.

Her har anklagemyndigheden anmodet om lukkede døre, mens den mistænkte forsøges varetægtsfængslet.

Det er ikke kendt, hvad resultatet af grundlovsforhøret er, men den 19-årige mand er sigtet for grov vold.

Politiet oplyser, at der ikke er tale om et opgør i rocker- eller bandemiljøet.

En afghansk mand har skubbet en teenagepige ud foran et tog på Nørreport Station. Manden forklarer, at han gjorde det, fordi han ville dræbe hende.

Illustrationsfoto