Mand i bil skudt i maven: Politiet søger Tesla-ejere

En mand blev skudt i Værløse sidste weekend, og præcis en uge senere tager Nordsjællands Politi retur til gerningsstedet og vil desuden gerne tale med Tesla-ejere.

Det skriver politikredsen i en pressemeddelelse.

– Vi ved af erfaring, at der vil være borgere, der som led i en fast rutine har færdedes på de steder, hvor selve skyderiet og hændelserne forud for skyderiet skete, og dermed også har været der i lørdags.

– Dem vil vi meget gerne finde frem til, og derfor tager vi tilbage til gerningsstederne, siger politikommissær Rolf Hoffmann fra Nordsjællands Politi i pressemeddelelsen.

Det var lørdag eftermiddag, at der blev affyret skud fra en bil på Læssevej i Værløse mod en anden.

En 31-årig mand, der sad på førersædet af bil nummer to, blev ramt i maven af skud og blev indlagt på Rigshospitalet i København i kritisk tilstand.

(Artiklen fortsætter under billedet)

Politiet var massivt til stede på gerningsstedet.

Sent samme aften kunne Ekstra Bladet dog berette, at han var uden for livsfare.

Politiet har før oplyst, at skudepisoden måske skyldes et internt opgør i en bande.

– Vi har en hypotese om, at det har en relation til bandemiljøet, sagde vagtchef Kaspar Bengtsson fra Nordsjællands Politi søndag til Ritzau.

Tre mænd blev anholdt efter skyderiet, og en af dem var det 31-årige offer.

Men han og de to andre blev løsladt søndag eftermiddag, da politiet vurderede, at mistanken mod mændene ikke var stærk nok til, at de skulle kræves varetægtsfængslet ved et grundlovsforhør.

Politiet fik anmeldelsen om skudepisoden lørdag den 12. oktober klokken 16.25, og i forbindelse med efterforskningen af sagen har politiet valgt at genbesøge gerningsstedet i håb om at få vidner i tale.

Politiet ønsker også at få kontakt til ejere af Teslaer og andre biler, der har trafikkameraer, og som har kørt i områderne Kirke Værløsevej/Læssevej, Bundsvej samt Ny Vestergårdsvej den 12. oktober mellem klokken 15.45 og klokken 17.00.

Nordsjællands Politi vil også gerne høre fra borgere, som har optagelser af hændelserne fra overvågningskameraer eller mobiltelefoner.

Hører man til en af de to grupper, kan man enten kontakte politiet på telefonnummer 114 eller tale med politiet ved gerningsstedet lørdag eftermiddag.

Den mobile politistation sættes op ved Netto på Læssevej i tidsrummet 15-17.

I aftenmørket torsdag forsøgte en mand i 40’erne angiveligt at krydse en motorvej. Han døde i påkørsel.