Legendarisk rockband går imod Trump

Donald Trump brugte kendt sang til sin præsidentkampagne uden tilladelse. Nu vælger rockband at tilgodese Harris’ kampagne i protest.

Rockbandet finder sig ikke i den tidligere præsident, Donald Trumps, opførsel. Det sætter de en tyk streg under, efter de har valgt at tilgodese Kamala Harris’ kampagne i protest.

Ulejligheden skete i forbindelse med Donald Trumps kampagnekamp i Arizona, hvor han valgte at bruge rockbandets sang.

Der var dog et lille problem.

Trump havde hverken spurgt om lov til at bruge sangen eller fået tilladelse til at benytte den i sin kampagne.

Det fortæller bandets talsmand til det britiske nyhedsmedie BBC.

Sangen som er hele omdrejningspunktet for sagen er 90’er-hittet, My Hero, som det amerikanske rockband Foo Fighters står bag.

Foo Fighters har derfor besluttet at donere alle royalties, som blev høstet af Trumps kampagne og forære dem til modstander Kamala Harris’ kampagne.

Med kritikken melder rockbandet sig på banen som én af en række artister, der har protesteret mod Donald Trumps uautoriseret brug af deres musik under politiske kampagner.

Tidligere har også The Rolling Stone og Céline Dion, for blot at nævne nogle, været ude med riven og kritisere hans brug af deres sange.

Mens Trump står i en uheldig situation, hvor artister på stribe afviser et samarbejde, går det anderledes godt for Kamala Harris. Årsagen syntes, at hun er en brat.