Kom for at mødes med 13-årig pige: Mand overfaldet af gruppe

Den seneste tid har politiet fået flere anmeldelser om overfald, hvor mænd bliver lokket i fælder og tæsket. De voksne mænd møder op, fordi de tror de skal mødes med mindreårige piger. I stedet møder de en gruppe, som konfrontere mændene.

Nu er en endnu en mand blevet lokket i en fælde og overfaldet af en gruppe ‘pædofiljægere’. Den 20-årige mand troede, at han skulle mødes med en 13-årig pige.

Politiet modtog anmeldesen om overfaldet mandag aften og derfor rykkede betjente ud til stedet, hvor den unge mand var blevet overfaldet.

(Artiklen fortsætter under billedet)

Det bekræfter Fyns Politi over for Ekstra Bladet.

“Vi modtager en anmeldelse klokken 15.31 om, at der skulle være uorden ved Stationsvejen i Ringe. Det viser sig at være nogle unge, der fortæller, at de har udgivet sig for at være en 13-årig pige på et socialt medie for at lokke en dreng født i 2004 i en fælde, siger vagtchef Kenneth Taanquist til mediet.

Vagtchefen fortæller videre, at gruppen har haft fat i manden og det har resulteret i, at manden har fået skader.

“De har så generet den her unge mand og haft fat i ham, så han har fået nogle små skader”, lyder det fra vagtchefen.

Ingen anholdelser

Sagen er endnu ikke overstået fra politiet side, da der ikke er foretaget anholdelser i sagen. Politiet arbejde vil dog fortsætte og man skal kigge videre på, om der er grundlag for at sigte personerne.