Hvad sker der lige her? Politiet overser spøgelsesbilist i stort kryds

Selv om politiet holdt for rødt lys direkte over for en bilist, der kørte mod trafikken, blev den farlige sitation ikke standset. Se billedet af hændelsen længere nede i artiklen og læs, hvad politiet har at sige i sagen

Det er næppe et syn, man ser hver dag – og det fik da også flere borgere til at spærre øjnene gevaldigt op, da en bilist i en grå personbil pludselig begyndte at køre i modsat retning.

Hvad der var endnu besynderligt ved hændelsen, som skete i krydset mellem Hovedvejen og Nordre Ringvej i Glostrup, var den patruljevogn, som holdt direkte over for bilisten i det store lyskryds, men som ikke reagerede.

Det fortæller Lasse, der har taget billedet af den mærkværdige situation, til Presse-fotos.dk.

“Den grå personbil kører ud fra Kia-forhandleren og svinger direkte til venstre mod trafikken og standser for rødt lys i krydset,” siger Lasse, der helst vil have sit fulde navn udeladt af artiklen.

“Flere dytter og blinker ad bilisten, men patruljevognen, der holder i modsat side af krydset, ser ingenting – selv om der bliver gjort opmærksom. Politibilen fortsatte bare lige ud, mens bilsiten drejede til venstre,” tilføjer han.

(Artiklen fortsætter under billedet)

Selv om politiet holdt for rødt lys direkte over for en bilist, der kørte mod trafikken, blev den farlige sitation ikke standset

Hændelsen skete mandag omkring klokken 17.23, og siden da har Presse-fotos.dk været i kontakt med Københavns Vestegns Politi for at få klarlagt, om det er korrekt, at bilisten ikke blev standset.

Kommunikationsansvarlig ved politikredsen Claus Buhr bekræfter, at politiet ikke har registreret noget.

‘Vi har ikke noget optegnelse på hændelsen, men der kan være en række grunde til, at en patruljebil ikke påbegynder en eftersættelse i den sitation,’ skriver Claus Buhr i et skriftligt svar til Presse-fotos.dk.

Ifølge Presse-fotos.dks oplysninger førte hændelsen ikke til, at der skete et færdselsuheld.

Har du lyst til at vinde et gavekort til en valgfri restaurant på hele 1.000 kroner? Så skal du blot tilmelde dig Presse-fotos.dks spritnye nyhedsbrev ved at klikke her