Gratis fest: Thorvaldsens Museum inviterer til Golden Days

Golden Days bliver afholdt på Thorvaldsens Museum.

Thorvaldsens Museum inviterer til gratis åbningsfest, når Golden Days skydes i gang på billedhuggerens storslåede tempel i København.

Fredag den 6. september slår Thorvaldsens Museum dørene op for Golden Days. Det er en form for fyraftensfest, som er lavet til ære for de mange hårdtarbejdende danskere.

Åbningsfesten begynder klokken 16, hvor de fleste danskere har fri fra arbejde og slutter klokken 23 lige inden midnat.

Festen skal fungere som en Out of Office oplevelse, hvor der er plads til en smule fest og druk i en ellers hektisk hverdag.

(Artiklen fortsætter under billedet)

Privatfoto: Thorvaldsens Museum

I løbet af åbningsfesten vil der således være talks, koncerter og oplæsninger med bl.a. Ungklang, Cecilie Lind, Sine Plambech, Stine Askov, Maya Tekeli og Mikkel Thorup. Derudover vil der være ‘eskapistisk out of office-party’ med det fremadstormende popikon Julie Pavon, Amanda Baun bag pulten og kolde fyraftensøl at nyde i septembersolen.

Out of Office: Golden Days åbningsfest bliver arrangeret i samarbejde Thorvaldsens Museum og Gyldendal, og alle er velkomne til at deltage i den gratis fest i København.

Du kan læse mere om åbningsfesten her, hvor du også kan melde din interesse i begivenheden.

Ældre Sagen har en lang række kulturelle tilbud, hvor du kan spare på budgettet. Presse-fotos.dk samler her 10 fantastiske oplevelser, du med fordel kan opleve med venner og familie.