Gasflasker bæres i alt hast ud af brændende bygning

Et alarmopkald fra en virksomhed har netop sendt en udrykning bestående af både politi og brandvæsen hastigt ud mod stedet. Ifølge Presse-fotos.dks udsendte befinder der sig mange gasflasker inde i en brændende bygning

Mandag eftermiddag er Fyns Politi sammen med brandvæsenet til stede i flere udrykningskøretøjer på en adresse på Søndersøvej i den midtfynske by Vissenbjerg.

Her er beredskabet rykket ud efter meldinger om brand.

Ifølge den indledende anmeldelse er der tale om bygningsbrand i en industribygning, hvor der blandt andet er røgudvikling fra taget.

Ifølge Presse-fotos.dks udsendte til stedet foregår branden i et skur ved industribygningen.

“Der er brand i bygningen, og der er tilsyneladende mange gasflasker til stede derinde,” lyder det fra vores udsendte.

(Artiklen fortsætter under billedet)

Flere gasflasker løftes ud af bygningen

På billeder fra stedet kan det ses, at brandfolk har båret flere gasflasker ud fra adressen, mens store dele af området er røgfyldt.

Brandvæsenet har kontrol over situationen, og branden forventes slukket snarest. Anmeldelsen om branden er indløbet klokken 12.53.

Et kvindeligt offer har været udsat for et sandt mareridt i et soveværelse, hvor den 26-årige Alexander Latino Demirovski Lykkeaa – blandt andet har benyttet to steakknive. Presse-fotos.dk har fået aktindsigt i det uhyggelige anklageskrift i sagen.