Alvorligt kvæstet i frontalulykke

Et frontalsammenstød har resulteret i, at en landevej er blevet afspærret i begge retnigner. Flere ambulancer er sammen med en akutlægebil fremme på stedet

To personbiler holder torsdag morgen og formiddag smadret på en landevejsstrækning omgivet af blå blink fra udrykningskøretøjerne.

Anmeldelsen om uheldet er indløbet klokken 07.25 og lød om et frontalsammenstød mellem to personbiler på landevejsstrækningen.

“Ambulancerne har kørt to personer væk herfra,” lyder det fra Presse-fotos.dks udsendte.

(Artiklen fortsætter under billedet)

Her ses flere ambulancer og en akutlægebil fremme på stedet

Uheldet er sket på Sundvejen i den fynske by Faaborg mellem Brønnersvej og Sundagervej.

I forbindelse med oprydningsarbejdet er landevejen blevet afspærret i begge retninger, og bilister opfordres derfor til at finde alternative ruter.

Ifølge DR P4 Trafik forventes vejen dog snarest genåbnet ved 9-tiden.

Senere oplyser vagtchef ved Fyns Politi Milan Holck til B.T., at en person er kommet alvorligt til skade i sammenstødet.

Den anden er kommet mindre til skade, lyder det fra politiet.

Presse-fotos.dk er ikke bekendt med de nærmere omstændigheder til sammenstødet. Redaktionen har forsøgt at få en uddybende kommentar fra Fyns Politi, men politikredsen har endnu ikke besvaret henvendelserne.

En mand er blevet slået ned i sit hjem, hvor maskerede mænd er trængt ind. De uhyggelige detaljer er nu kommet frem i retten.