Fra diskusprolaps til sølvmedalje: Cæcilie Vedel triumferer

Cæcilie Vedel med sin sølvmedalje.

Lørdag den 7. september blev Sjællandsmesterskabet i styrkeløft afholdt, og her tog Cæcilie Vedel sølv med hjem til Slagelse.

I weekenden vandt den 26-årige Cæcilie Vedel sølv i Sjællandsmesterskaberne i styrkeløft. Hun har trænet styrkeløft i over et år og har slået adskillige personlige rekorder.

Forud for sin sølvmedalje har hun også tidligere vundet guld i disciplinen. Det gjorde hun tilbage i maj måned til sit allerførste stævne.

I dag træner hun styrkeløft flere gange om ugen i Sportscenter AK Atlas i Slagelse og har licens til at stille op til stævner som centerets eneste kvinde.

(Artiklen fortsætter under billedet)

Cecilie Vedel får overrakt sin sølvmedalje i styrkeløft.

Før styrkeløft blev en del af hendes dagligdag, fik Cæcilie Vedel konstateret en diskusprolaps. Nu mærker hun næsten intet til den og træner uden hæmninger.

Sjællandsmesterskabet i styrkeløft fandt sted i Albertslund, og du kan læse mere om Dansk Styrkeløft Forbund her.

Presse-fotos.dk overværede, da Cecilie Vedel vandt sølv i styrkeløft og bringer billeder fra mesterskabet. Se dem nedenunder:

Styrkeløft er ikke den eneste begivenhed, som har fundet sted i Alberslund. Også Unite Championship er blevet afholdt. Se billederne her.