Folkeskole hårdt ramt af voldsomme hændelser

Katrinebjergskolen i Aarhus N har oftere og oftere politiet på besøg. Lige nu er to 15-årige sigtet i en sag om vold og trusler.

Der bliver hængt ud på skolen efter lukketid, og naboer i området udtaler til Presse-fotos.dk, at de oplever det som et problem.

To gange inden for en halvanden måneds tidsperiode har der været voldsomme hændelser på skolen.

(Artiklen fortsætter efter billedet)

Katrinebjergskolen har haft adskillige voldsomme hændelser på det sidste.

Det er ikke længe siden, at fem unge drenge den 5. april gik ind på skolen maskerede, hvor de målrettet gik efter en helt bestemt elev.

TV 2 Østjylland skriver, at allerede den 9. maj sker en ny episode.

‘Nogle unge skulle have udvist truende adfærd over for nogle andre unge. Episoden er sket på skolens grund men uden for skoletid. Vi er ved at forsøge at afklare, hvad der præcist er sagt og sket, hvem der har været involveret og finde frem til dem. Vi har ikke fået nogen oplysninger om, at der er blevet udøvet vold,’ siger Jakob Christiansen, der er kommunikationsrådgiver ved Østjyllands Politi til mediet om hændelsen.

Alle forældre til niendeklasses elever blev kaldt til møde, hvor formålet var at skabe tryghed frem mod dagen i dags sidste skoledag.

Politiet rykkede i dag ud til en alvorlig højresvingsulykke, hvor en kvinde er blevet kørt ned af en lastbil. Kvinden er nu blevet fløjet til hospitalet i en lægehelikopter.