Alvorlig højresvingsulykke: Kvinde kørt ned af lastbil

En kvinde er alvorligt kvæstet blevet fløjet med lægehelikopter til hospitalet, efter hun er blevet kørt ned af en lastbil i et højresving

Fredag middag er Midt- og Vestsjællands Politi sammen med øvrigt redningsmandskab rykket ud til krydset mellem Bredgade og Vænget i Kalundborg, hvor der er sket en alvorlig ulykke.

Det bekræfter kommunikationsmedarbejder ved Midt- og Vestsjællands Politi Maria Sander Hansen.

“Den cyklende kvinde er alvorligt tilskadekommen og hun blev afhentet i helikopter,” forklarer kommunikationsmedarbejder til B.T..

(Artiklen fortsætter under billedet)

Ulykken er sket ved dette højresving

Billeder fra stedet viser, at krydset er blevet afspærret, mens undersøgelser på stedet står på.

Det bekræfter DR P4 Trafik på det sociale medie X – derfor opfordres bilister til at finde alternative veje.

Midt- og Vestsjællands Politi har modtaget anmeldelsen om ulykken klokken 12.21. En bilinspektør er nu på stedet for at klarlægge de nærmere omstændigheder.

En bilinspektør er en person med en ingeniørbaggrund, som politiet tilkalder ved trafikulykke, hvor der er sket svær personskade eller død. Det er bilinspektørens opgave via tekniske undersøgelser at udforme en rapport, som politiet kan bruge til at blive klogere på ulykken.

Et andet sted i Danmark er brandvæsenet i gang med at spule en blodpøl væk fra vejen efter en alvorlig hændelse på åben gade. Politiet er skredet til anholdelse af en person.

OPDATERING:

Nu er der nyt om kvindens tilstand. Læs opdateringen her.