Nyt om kvindes tilstand efter alvorlig højresvingsulykke

En kvindelig cyklist er blevet kørt ned af en lastbil i en alvorlig højresvingsulykke. Hun blev fløjet til hospitalet i en lægehelikopter – nu er der nyt om hendes tilstand

Efter en alvorlig højresvingsulykke fredag middag i krydset mellem Bredgade og Vænget i Kalundborg, hvor en ældre kvinde blev kørt ned i af en lastbil, er der nu godt nyt.

“Den stakkels kvinde er ved godt mod, er vågen og har ikke lige så alvorlige skader som først antaget,” oplyser vagtchef hos Midt- og Vestsjællands Politi Benjamin Rasch til B.T..

Vagtchefen fastslår, at kvindens tilstand er langt bedre, end mand kunne forvente, og det er meget positivt.

Det er en udenlandsk lastbilchauffør, der sad bag rattet i lastbilen. Midt- og Vestsjællands Politi oplyser, at sagen er blevet afgjort med en straksbøde, ligesom chaufføren er blevet sigtet efter færdselsloven.

(Artiklen fortsætter under billedet)

Ulykken er sket ved dette højresving

På billeder fra stedet kunne man fredag se, at ulykken skete, da en lastbil skulle dreje til højre i et kryds.

Midt- og Vestsjællands Politi modtog anmeldelsen om ulykken fredag klokken 12.21.

Kort efter ankom en bilinspektør til stedet for at klarlægge de nærmere omstændigheder.

En bilinspektør er en person med en ingeniørbaggrund, som politiet tilkalder ved trafikulykke, hvor der er sket svær personskade eller død. Det er bilinspektørens opgave via tekniske undersøgelser at udforme en rapport, som politiet kan bruge til at blive klogere på ulykken.

I en anden alvorlig sag er politiet nu ude med en advarsel til danske hundeejere. Det sker efter en hændelse, hvor en hund har mistet livet.