Drama og penge: Janni Rees vilde liv med bunkevis af rige mænd

Janni Ree
Arkivfoto.

Janni Ree, den tidligere Oddset-stjerne, har altid haft en forkærlighed for mænd med status og penge. Senest har hun kastet sin kærlighed mod en succesfuld advokat bosat i Schweiz, og det overrasker ikke, når man ser på hendes historie.

Den 54-årige realitystjerne har en næsten enestående evne til at tiltrække mænd fra alle samfundslag, uanset om de er tv-værter, sportsikoner eller velhavende erhvervsfolk. Hendes nyeste mandlige bekendtskab tjener blot som en fortsættelse af de mange velhavende partnere.

Efter 11 års ægteskab med Karsten Ree, der har været ramt af sygdom, er Janni nu på vej mod en ny begyndelse. Hendes behov for selskab og status er velkendt, og hun har ikke været bange for at bruge utraditionelle metoder for at opnå det, hun ønsker.

For mere end et årti siden blev hun idømt fængsel for at have svindlet en ældre mand, en episode der kun er én blandt flere konfrontationer med eksmænd. Hendes tidligere ægtefælle, Kim Holmgaard Christensen, havde heller ikke meget godt at sige om Janni Ree, især efter hun forlod ham for en anden. Sådan skriver Se og Hør.

Jannis transformation til det glamorøse udseende, der tiltrækker mænd i stor stil, blev for alvor sat i gang under hendes ægteskab med Kim. Det involverede alt fra tandretninger til kosmetiske operationer, hvilket tilsyneladende kun gjorde hende mere uimodståelig for potentielle partnere.

Hun har haft kortvarige forhold til flere kendte mænd, herunder den tidligere politiker Naser Khader og popsangeren Søren Poppe. Janni Ree og Khader havde en kort, men mindeværdig romance, der endte hurtigt, mens forholdet til Poppe kun varede et par uger.

Janni fandt også kærligheden hos tv-værten Jimmy Bøjgaard i tre år, før de gik hver til sit. Senere blev hun involveret med målmanden Jesper Christiansen, som hun åbenlyst og stolt delte nyheden om til medierne, selvom hans skilsmisse først kom flere år senere.

Hun har også haft en bemærkelsesværdig aften med politikeren Morten Messerschmidt. Den 11 år yngre Messerschmidt forklarede efterfølgende, at han var i Jannis hjem for at aflevere en bog. Janni kørte Morten hjem til Dot – han gik dog de sidste 600 meter, skriver Se og Hør.

Næste i række var den tidligere fodboldspiller Jes Høgh, men ingen af seancerne varede længe. Den mindre kendte Christian Abrahamsen blev også en del af hendes liv, men deres bryllup blev aflyst, da hun nægtede at flytte til Afrika.

Janni og Karsten Ree blev gift i 2015, blot seks måneder efter hendes løsladelse, hvilket sætter en streg hendes stræben efter mænd med penge og status. Hendes liv er en spændende blanding af glamour, drama og en konstant jagt på det næste (mandlige) eventyr.

For ikke længe siden er en mand omkommet i en ulykke med paraglider. Han faldt 200 meter ned. Læs historien her.

ONP