Chokerende oplysninger efter grum ulykke

Skræmmende detaljer kommer nu frem i sagen, hvor en mandlig cyklist er blevet indlagt i livstruende tilstand efter en ulykke

Lørdag omkring klokken 17.20 modtog politiet en anmeldelse om en færdselsulykke, hvor en 78-årig mand på en cykel var blevet kørt ned af en bilist.

Føreren af bilen – en 23-årig mand – valgte at flygte fra stedet, men det er senere lykkedes politiet at pågribe og anholde ham.

Ulykken skete på Ydre Ringvej i Fredericia, og mandag er der nye skræmmende detaljer i den sigtelse, som den 23-årige bilist er blevet stillet over for.

Det oplyser Sydøstjyllands Politi i en pressemeddelese.

‘Politi har sigtet den 23-årige for uagtsom legemsbeskadigelse, for at have kørt bil uden et gyldigt kørekort samt for at efterlade den påkørte cyklist.’

‘Manden er desuden sigtet for besiddelse og salg af narkotika, idet der blev fundet ca. 37 gram amfetamin, ca. 68 gram hash, ca. 10 gram heroin samt ecstasypiller på hans bopæl,’ skriver Sydøstjyllands Politi.

Den pågældende bil, som den 23-årige kørte i, er blevet beslaglagt med henblik på undersøgelse af en bilinspektør.

Bilinspektøren skal blandt andet klarlægge de nærmere omstændigheder omkring færdselsulykken.

Den 23-årige mand er blevet løsladt efter endt afhøring og er altså ikke blevet fremstillet i et grundlovsforhør.

Han er stadig sigtet i sagen.

Den 78-årige cyklist blev efter påkørslen indbragt til Aarhus Universitetshospital i kritisk tilstand, men hans tilstand er senere blevet beskrevet som stabil.

Både offer og anholdte er bosat i Fredericia Kommune.

Mandag er der sket et alvorligt frontalsammenstød på en landevej mellem en lastbil og en personbi. I den forbindelse er en lægehelikopter landet tæt på stedet, mens en person ligger på en båre bag hvide forhæng.

Illustrationsfoto