Bizart overfald: Kvinde skambidt af menneske

Naboer kunne pludselig høre høje kvindeskrig efter et voldsomt skænderi. Det viste sig, at en kvinde blev overfaldet med bid i ansigtet af et andet menneske

En 45-årig kvinde fra Frederikshavn blev sent mandag aften kort før midnat bragt til hospitalet i Aalborg efter en alvorlig og bizar hændelse.

Ifølge politikommissær Peter Skovbak blev kvinden udsat for et overfald, hvor hun blev bidt mindst to gange i ansigtet og fik ‘betydelige skader’, som han kalder det til mediet Nordjyske.

“Vi får anmeldelsen klokken 23.28 om et husspektakler-lignende forhold i Frederikshavn, hvor flere anmelder, at de har hørt et voldsomt skænderi og en kvinde, der skriger,” fortæller Peter Skovbak til mediet.

Da betjente ankom til stedet var gerningsmanden stukket af. Nogle timer senere kunne betjente dog skride til anholdelse af en 35-årig mand, som de mistænker står bag det bizarre overfald.

Ifølge politikommissær Peter Skovbak er der en forudgående relation mellem den 45-årige kvinde og den 35-årige mand.

Tirsdag middag bliver den 35-årige mand fremstillet i et grundlovsforhør, hvor anklagemyndigheden vil begære ham varetægtsfængslet.

I en anden alvorlig sag danner den kendte kirke fra filmen Adams Æbler ramme om en grusom hændelse, hvor en ung pige er blevet udsat for voldtægt. Politiet er i den forbindelse skredet til anholdelse af en person.

Illustrationsfoto